Curriculum Vitae

Linda Tran

Persoonlijke gegevens

Naam: Thi Thuy Linh Tran (Linda)
Geboortedatum: 04-02-1989
Geboorteplaats: Nieuwegein (Nederland)
Geslacht: Vrouw
Burgelijke staat: Samenwonend

Adresgegevens

Adres: Martinusgaarde 1 
Postcode: 3436 RC 
Plaats: Nieuwegein

Contactgegevens 

Telefoonnummer: 0650621666
E-mailadres: linda.ttl.tran@gmail.com
Werk e-mail: linda.tran@kpn.com
Portfolio website: www.lindatran.nl

Vaardigheden

Interaction design

Ik heb 10+ jaar werkervaring op het gebied van interaction design voor complexe UX processen. Van het aanvragen van een zakelijke lening tot het aanschaffen van meerdere mobiele telefoons tegelijk. Ik heb veel verschillende complexe UX processen ontworpen.

UX/Usability research

Ik heb veel ervaring met UX research. Van het opstellen en uitwerken van Usability testen, het bouwen van demo’s en prototypes tot het zelf uitvoeren van gebruikersinterviews en het schrijven van rapportages met onderzoeksresultaten en analyses.

Webdesign/Digital design

Ik heb voor diverse vrienden en familieleden als hobby’ist logo’s ontworpen en daarbij ook digitale uitwerkingen zoals uitnodigingen, flyers en visitekaartjes. Ook heb ik ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites/webshops.

Design sprints

Ik heb ervaring met het oragnise

Talen

Ik spreek vloeiend Nederlands (moedertaal) en spreek vloeiend (professioneel) Engels. Ik versta en spreek Vietnamees, maar dan alleen de basis.

UX tools

I am an organised person who is good at planning and organising events, workshops and parties. When it comes to this I am a perfectionist.

Werkervaring

2018 - Now | UX Designer KPN Zakelijk.

Als UX Designer bij KPN Zakelijk online ben ik verantwoordelijk voor het gehele ‘ik word klant’ proces. Van het oriënteren op telecom producten tot aan het aanvragen, bijkopen en aanpassen van KPN zakelijk producten. Van het faciliteren en begeleiden van Design sprints tot aan het maken van interactie ontwerpen en opzetten van usability testen met eindgebruikers. 

2013 - 2018 | Lead UX Designer - Rabobank Nederland.

Als Lead UX designer was ik de eindverantwoordelijk voor het design stuk binnen mijn eigen domein. Als lead was ik verantwoordelijk voor de capaciteit van de ux designers binnen mijn team en waarborg ik het concept en de customer journey. Operationeel was ik ook actief als interaction designer en deed ik ook klantonderzoeken. Ik ben tevens begonnen als trainee en in mijn eerste jaar heb ik het Young Professsional Programme IT afgerond.

2013 - 2013 | Afstudeerstage - Rabobank Nederland

Afstudeeronderzoek naar het gebruik van vaste design
patterns en het ontsluiten hiervan binnen een bedrijf

2012 - 2012 | Stage online marketing - Bol.com

SEA, nieuwsbrieven ontwerpen en online marketing onderzoek

Opleidingen

2009 - 2013 | Communication & Media Design - Hogeschool Utrecht

Bachelor diploma behaald

2007 - 2008 | Psychologie - Universiteit Van Amsterdam

Diploma niet behaald

2001 - 2007 | VWO

Middelbare school (Diploma behaald)

Over mij

Ik ben een spontaan, sociaal persoon die houdt van een uitdaging en die makkelijk is in de omgang en samenwerking. Ik word door mijn omgeving vaak omgeschreven als pragmatisch, hard werkend, empathisch, zorgzaam, goed georganiseerd en leidend wanneer het gaat om het organiseren van evenementen of projecten (zowel op werk als privé).

Ik ben een goede teamplayer maar kan tegelijkertijd ook heel goed zelfstandig werken en de verantwoordelijkheid nemen zoals ik in mijn functie/rol en projecten ook al vaak heb gedaan. Ik ben erg flexibel en ga gemakkelijk mee met de flow, maar wanneer het erop aan komt kan ik ook op mijn strepen staan en ga ik de discussie aan waar nodig is. Ook ben ik creatief en oplossingsgericht en ga ik geen enkele uitdaging uit de weg.

Mijn omgeving vindt dat ik het leven soms wat te serieus neem (wat waar is) maar om af en toe wat plezier te hebben speel ik graag games in mijn vrije tijd aangezien dat mijn grootste passie is. Daarnaast hou ik erg veel van reizen en ben ik gek op koken en bakken (en eten). Ik blijf in mijn vrije tijd ook graag creatief bezig door bijvoorbeeld in pro-create te tekenen en zelf kleding te maken voor mijn dochtertje. Ik krijg energie van mensen om mij heen en van het lezen van een goed boek.

Ik hou van…

Reizen

I have traveled to Vietnam, Japan, Denmark, Curacao, USA, Uganda, Kroatia, Slovenia, France, Italy, Portugal, Spain, Germany, Belgium, England, Ireland & Austria and plan to add more countries to my list. Next on my list are Thailand, Iceland and Australia. I get a lot of energy from traveling and visiting new places in the world so this is definitely one of my favourite things to do.

Ik hou van…

Gamen

I am a huge nerd and I love to play videogames. I own a PC, a Switch, PS5 and Xbox X. I like playing all kinds of games from shooters to RPG’s and RTS games. My favourite games are The Witcher 3, Zelda games (all of them), Apex Legends and at the moment I play Age of Empires 4 Co-op with friends.

Ik hou van…

Interieur design

I love interior design, we recently renovated our home and I had the opportunity to design our new kitchen and do the interior design in our new home. I like to spend hours on Pinterest and home interior stores to pick the perfect furniture, light, plants and home decoration.

Ik hou van…

Tekenen in Procreate

I love drawing in Procreate. This app is amazing and makes me feel like a real artist (which I’m obviously not). It is very therapeutic and relaxing to follow tutorials from amazing artists and creating your own drawings. It definitely keeps me off the streets 🙂