Selecteer een pagina

Portfolio

Huisstijl & Logo’s

Logo’s

Bij het ontwerpen van een logo zorg ik er vaak voor dat deze strak en simpel is, omdat een logo herkenbaar en pakkend moet zijn. Zelf ben ik erg fan van strakke lettertypes met simpele symbolen en vormen. Deze vind je dan ook in al mijn logo’s terug. Ik maak vaak meerdere varianten van een logo om allerlei combinaties uit te proberen qua kleuren en vormen. Zo werk ik telkens in iteraties en weet ik dat het uiteindelijke logo ook het beste zal zijn.

Huisstijl ontwerp

Bij het ontwerpen van een huisstijl voor een bedrijf vind ik het belangrijk dat ik van tevoren weet om wat voor soort bedrijf het gaat en wat de stijl is van de persoon voor wie het is. Ook vind ik het belangrijk om te weten wat het bedrijf wilt uitstralen zodat ik daar de juiste elementen en kleuren voor kan uitkiezen.

Posters, flyers & visitekaartjes

Alle uitingen die ik maak zoals posters, flyers en visitekaartje moeten verder ook passen binnen de huisstijl van het bedrijf. De uitdaging is om binnen de kaders creatief te zijn en tegelijkertijd aan te sluiten bij de wensen en behoefte van de klant.

Interesse in een huisstijl of logo?

Contact