Selecteer een pagina

Over mij

Ik ben een spontaan, sociaal iemand die houdt van een uitdaging en die makkelijk is in omgang en samenwerking. Ik word door mijn omgeving vaak omgeschreven als pragmatisch, een workaholic, empathisch, zorgzaam, goed georganiseerd en leidend wanneer het gaat om het organiseren van evenementen of projecten (zowel op werk als privé). Ik ben een goede teamplayer maar kan tegelijkertijd ook heel goed zelfstandig werken en de verantwoordelijkheid nemen zoals ik in mijn functie/rol en projecten ook al vaak heb gedaan. Ik ben erg flexibel en ga gemakkelijk mee met de flow, maar wanneer het erop aan komt kan ik ook op mijn strepen staan en ga ik de discussie aan waar nodig is.

Mijn omgeving vindt dat ik het leven soms wat te serieus neem (daar hebben ze gelijk in) maar wanneer
ik het mezelf toesta om wat plezier te hebben dan speel ik graag videogames in mijn vrije tijd aangezien dat mijn grootste passie is (PS4 en Nintendo Switch games vooral). Ik durf best toe geven dat ik op dat gebied wel een nerd ben. Daarnaast hou ik erg veel van reizen en ben ik gek op koken en bakken (en eten). Ik krijg energie van mensen om mij heen en van het lezen van een goed boek. Ook run ik in mijn vrije tijd een webshop samen met twee anderen. Dit is een hobby project om naast mijn werk creatief en productief te blijven en andere skills dan mijn skills als UX designer te blijven ontwikkelen (zoals o.a marketing, social media en content management etc).

 • Traveling 100%
 • Food 90%
 • Playing Games 90%
 • Family & Friends 80%
 • Cats 80%
 • Design 80%
 • Reading books 70%

“Mijn grootste passie is reizen, daarna komen gamen en eten op de gedeelde tweede plaats.”

Werkervaring: UX Designer Rabobank

Ik ben sinds 2013 werkzaam als User Experience Designer bij Rabobank Nederland. Mijn werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van user interfaces waarbij ik vooral kijk naar de gebruiksvriendelijkheid voor de klant. Ook organiseer ik regelmatig UX onderzoeken binnen een professioneel lab waar ik usability testen met de klant opzet, begeleid en ook als interviewer en procesbegeleider een rol heb. Verder heb ik veel ervaring met het maken van clickable demo’s en prototypes die gebruikt worden voor UX testen. Zelf heb ik aan veel verschillende projecten gewerkt zoals o.a de Communicatieshop, de Rabo Wallet app, ikgastarten.nl en verschillende applicaties voor het online aanvragen van zakelijke leningen en lease. Daarbij heb ik vooral ervaring opgedaan met het ontwerpen van user interfaces van complexe processen. Ook ben ik actief in een intern UX project waarin er standaard interaction design patterns worden uitgewerkt zoals wizards, klantdossiers en buttons. Verder heb ik deelgenomen aan het Young Professional Programme IT waarbij ik verschillende professionele en persoonlijke trainingen heb gevolgd zoals o.a Agile, ITIL, Creatief denken en de training Inzicht in Invloed.

 • UX Design 95%
 • UX Reserach 80%
 • Axure 90%
 • Sketch 85%
 • Adobe Photoshop 80%
 • Adobe Illustrator 70%
 • Adobe InDesign 80%

“Als ik ergens induik, dan duik ik er voor 200% in. Ik kan er niet tegen als iets me niet lukt. Ik verander ook altijd meteen in een workaholic als ik iets doe wat ik leuk vind.”

Werkervaring: Webdesign, Huisstijl & Logo’s.

Ik heb enige ervaring met het ontwerpen van Logo’s. Ik vind het daarbij belangrijk om te weten wat het bedrijf wilt uitstralen en of er al is nagedacht over eventuele symbolen, kleuren en lettertype stijlen. Vaak kan ik daarbij advies geven. Een logo moet in mijn ogen strak, simpel en duidelijk zijn. Ook ben ik een fan van het toevoegen van simplistische symbolen die toonaangevend zijn voor het bedrijf.

Ook heb ik al aan aantal websites gebouwd op basis van WordPress. Webdesign is niet alleen weten hoe je een website in elkaar zet, maar ook weten hoe een website in elkaar zou moet zitten met oog op user experience design en content. Hier kan ik als UX designer goed advies over geven. Ook is het belangrijk dat een website er aantrekkelijk en overzichtelijk uitziet. Gelukkig heb ik door mijn ervaring op het gebied van User Experience design daarom ook ervaring met het maken van een goede gebruiksvriendelijke website die past bij het bedrijf waarvoor de website is.

 • Logo’s ontwerpen 80%
 • Huisstijl ontwerpen 80%
 • Visitekaartjes ontwerpen 85%
 • Flyers ontwerpen 75%
 • Websites ontwerpen en bouwen 85%

Co-founder Merchcapital.com

Ik ben tevens co-founder en designer bij Merchcapital. Merchcapital is een jong bedrijf die binnenkort start met het openen van een webshop www.merchcapital.com. Merchcapital is een webshop die allerlei merchandise verkoopt die uniek en leuk zijn en die zich niet beperkt tot de standaard producten, maar vooral coole spullen aanbiedt die voor iedereen interessant en leuk is. Het is een bedrijf opgestart door twee vrienden die allebei een passie hebben voor games, films, series en anime. Zelf ben ik de partner van een van deze twee vrienden en werk ik in mijn vrije uren hard mee aan het opzetten van de webshop. Ik ben o.a verantwoordelijk geweest voor de bouw en het design van de webshop, het schrijven van de content, de inkoop, het onderhouden van contacten met leveranciers, het doen van marktonderzoek, marketing en de social media strategie. Als ik ergens aan begin wat ik leuk vind, dan duik ik er voor 200% in. Het opzetten van Merchcapital.com is iets wat ik erg leuk vind en waardoor ik ineens in een workaholic veranderde. Eigenlijk heb ik dat met alle projecten die ik leuk vind. Of het nu voor mezelf is, voor een klant of op m’n werk bij Rabobank Nederland.

 • Webshop building 70%
 • Social Media marketing 80%
 • Copywriter 70%
 • Marketing 75%

Meer weten?

Als je meer wilt weten over mij of over mijn werk, neem dan contact met mij op.
Contact